Změňte život k lepšímu

02.09.2012 12:57

 

Víte o tom, že můžeme svůj osud změnit. I když jsou v našem životě situace, které nejdou změnit a jsou neměnné.

Je, ale hodně věcí, které změnit můžeme. A náhled do karet Vám v tom může pomoci. Co dělat v situaci, ve které si nevíme rady? Není to tak, že nám někdo vyloží karty a je to dané. Ale je to rada, nad kterou se máme zamyslet a rozhodnout se, zda to tak chceme nebo ne. Jinak řečeno pokud chceme, aby se splnil výklad, tak se musíme rozhodovat jako doposud a nic na tom neměnit.

Ale jestli chceme změnit svůj osud (život), musíme udělat změnu k pozitivnímu. A to tím, že budeme mít pozitivní myšlení v jakékoliv situaci a pokud nemáme sílu, tak se musíme snažit z toho vytěžit to, co je pro nás dobré. A na vše koukat tak, abychom z toho měli prospěch. A také si ze špatných zkušeností brali ponaučení a už neudělali v životě stejnou chybu.

Takže vše záleží na nás. Je krásná představa si plnit přání. A věřte nebo ne, ale jde to. I my máme tu možnost žádat vesmír o to, co chceme. Jde o to pustit do svého života radost a nezabývat se negativními věcmi. Potom je možnost změnit svůj život k lepšímu a umět se z toho radovat. A potom se bude dařit. Přeji všem, aby se v životě dařilo jak si přejete a plnili si své sny.

Rozdávejte lásku!!!

S pozdravem a láskou Dany čarodějka a kartářka